It's a beautiful day to live and get away

Hej, sitter i mitt rum, lyssnar på radio och försöker göra klart mina historiafrågor, samtidigt som jag chattar lite med Alexandraa, historian går rätt bra för en gångs skull! Jag känner mig dock lite seg så ska nog ta och koka en kopp kaffe och sedan fortsätta fokusera. I dag fyller den bästa och läskigaste mostern Jeanette år, så det kanske blir en biltur till hon i Gammelstad. Annars så består min dag med att försöka plugga in dom här "superroliga" historia-frågorna. Typiskt mig att skjuta upp saker, men man får väl ligga som man bäddar I guess =D //Tove




Måndag

Hejsan alla läsare!
Vad har ni för er nu på höstlovet? själv ska man träna, vara med kompisar och annat.. planerna för veckan.
Idag: Duscha, åka till mormor och chilla
Tisdag: Träna med Helena på friskis och svettis som har gratis vecka, träffa kusin och åka ner till mormor
Onsdag: Träna med Helena
Torsdag: Träna med Helena
Fredag: Träna med Helena och Eve
Lördag: Kanske sova över med Helena och Eve
Söndag: -
Iallafall just nu sitter jag i sängen med datan i knät och har det bara allmänt gött med lite musik, facebook och msn.
//Alexandra

Hakona Matata, det är ord som är bra

Förstår inte varför man hatar söndagar? Hur mysiga som helst ju :') Sitter och myser framför Lejonkungen med en kopp mjölk-kaffe i handen, nu ska jag kämpa vidare med Historia frågorna, ha det gött :)!


Första snön i dag!

I går somnade jag jätte sent efter att jag först varit på middag hos min morbror och firat morfar med släkten, sedan for jag, mamma, pappa in till staden en stund för att kolla på någon sorts "ljusshow"som norbottens teater hade anordnat. Staden var dekorerad med stora och små ljussken i olika färger och former. Sedan for vi hem och såg på en polisfilm som slutade sent. Jag somnade kring 03:00-tiden. Haft en mysig fredag även fast jag mådde illa stundtals. 

Jodu, denna lördag har jag inte gjort något speciellt förutom att ha lagat en spansk varmrätt-Paella med pappa till middag,släppt ut våra chinchillor Sissi och Fiffi, sett TV och " pluggat jätte mycket ".
På köksbordet framför mig ryker en kopp med varm mjölk, och bredvid ligger ett papper med 10 st. skitroliga historia-frågor och flinar åt mig, hehe...kuuuuul, cant waait.Hoppas ni haft en bra lördag!  

Typ en as snygg tjej vi mötte,tror att hon hette Tove!

Släkten är värst :)


Grattis morfar! <3


I stadsparkens buskar lyste sånna lyktor!

underbar

Hejsan alla läsare, vad har ni för er just nu? själv har man precis bloggat på http://alexandraemmaa.webblogg.se , kommit hem från mormor, msn/ facebook och spotify.
Dagen hos min underbara mormor idag var kanon.
Vi åt mat, gick promenad, spelade kort och fikade innan jag och kusin skulle åka hem.
Läs mer på bloggadressen i början av inlägget!
//Alexandra

Godnatt ♥


Idol 2011 ♥


Gårdagens bilder ♥


Höst Känslan ♥


/Alexandra
Fota av: Alexandra & http://likemyself.bloggplatsen.se

Alexandra! <3


Tové ! <3


Nu!


Schemat idag!

Ny kategori!
Är att jag har tänkt att lägga upp mina schema dagar i skolan och för veckan.. Såhär ser onsdagens schema ut idag.
Vi kör från och med idag tills jag inte orkar mer/ tröttna på det.

Onsdag:
8.oo-8.4o Språk: Gjorde chose three things, lyssnade på spotify och myste med Karin inne i tysta rummet!
8.4o-9.oo Rast: Skojbråkade lite med Helena! :)
9.oo-1o.2o So: Kollade på världskonflikter i Afghanistan och fortsatte på arbetet om Afghanistan
1o.2o- 1o.55 Rast: Bytte om till idrotten och segade oss (jag bytte inte om)
1o.55-11.55 Idrott: Fys, jag kollade på eftersom jag har stukat foten!
11.55-12.1o Rast: Bytte om och gick till bamba
12.1o- 12.3o Bamba: Risotto med kyckling! blev man mätt? nej? :S
12.3o- 13.2o Rast: Satt i uppehållsrummet och pluggade på No och retade Karin när hon pratade med Wille i telefon.
13.2o-14.2o Svenska: Dikter

//Alexandra

Plugga!

Hejsan alla läsare
Skolan idag var helt okey faktiskt, förutom att jag inte kunde vara med på idrotten pga att jag har stukat foten så att jag fick inte köra fys som jag ville/ behöver.! Inte världens goaste mat i bamba heller.. risotto!
Efter skolan åt jag mat, gosade lite med katten och pluggade på till No provet.. som jag ska börja och plugga om 20 minuter igen för att jag har haft en lite vilopaus i 1 timma.

En bild sen i våras ;)
//Alexandra

Det är farligt att leva, man kan ju dö? right.........

Hejhej i dag har jag gjort klart ALLT plugg, så jäkla skööönt! Eller NÄSTAN, på fredag så ska jag hålla ett tal i svenskan om skolan får väl se hur det går och i morgon på omprovstiden 15:30 ska jag skriva klart min engelska uppsats som påverkar mitt betyg i Engelska jätte mycket, är skit nervös. Jag har stressat för mycket under dom senaste åren inom skolan, från och med måndag, slutar allt det. Nu är det stopp, jag orkar inge mer annars..
Läste annars en bra blogg nyss - http://adjani.blogg.se/ Kolla? Just nu sitter jag bara och tar det lugnt med soft musik, ska snart börja skriva på mitt svenska tal, jag har väl rätt så mycket kvar på den ändå så ska försöka göra klar den i kväll Skippar tyvärr träningen i kväll men jag känner att jag behöver vila upp mig även om jag verkligen är skit sugen på att träna! Aja nu borde jag pallra mig själv till plugghörnan i stället för att skriva en bok här // TOVE

DJ Antoine - Ma chérie

Dont worry be happy!

Söndag

Hejsan alla läsare, vad har ni för er en söndagskväll? Själv sitter man hemma och kollar lite på disney channel, facebook, bloggar och kollar på andra bloggar.
Idag har jag städat, ätit och hade tänkt att plugga fast tog en slappdag idag istället.
Gammal bild

Tävling!

Nu startar jag tävlingen veckans länk och header det går till att man anmäller sig till att vara med om att bli länkad i min blogg och vinnaren som vinner komenterar vi i denns blogg.

1. Länka mig i din blogg och meddela dina läsare att du är med i min tävling

''Jag är nu med och tävlar om veckans länk och header hos http://tvastader.blogg.se, va med du med''

2. kommentera ''Jag är med'' här på min blogg

3. vänta och se om du blir den lyckliga vinnaren på FREDAG

Lycka till , MVH Tove & Alexandra


outfit


//alexandra

Nya höstskor


//alexandra

-

tjennnöö, nu säger jag go'natt. Sovmorgon i morgon, kärlek till dom! respect man// Tove



Godnatt

Hejsan alla läsare
Skolan idag var chill, regnig och mysig dag! hade även matte-prov gick sådär!
Efter skolan idag åkte jag bil hem med Linnea, Matilda (grannarna) men igentligen hade jag gått om det inte hade regnat så mycket.. när jag kom hem gjorde jag nudlar med kycklingssmak, satt vid datan, gick över till Matilda, gick hem och myste i sängen med en film och sen var jag med Matilda.
Nu har jag ätit kvällsmat och ska sova så godnatt.

snygg rubrik

Mina damer och herrar, äntligen torsdag! Kom för ett tag hem från Sunderbyn, vi for en snabbis till mormor och morfar och åt kålpudding, var väldigt länge sen vi var där så det var kull. Just nu sitter jag, pappa och Gustav  nedsjunka i soffan och ser på EM-kval mellan Sverige och Slovenien. Sverige leder med 1-0  just nu, det var Alexander Milosowich, stavning? som gjorde första målet! Eller förresten, jag vet inte rikitgt om pappa ser så mycket på matchen, han blundar och hänger med huvudet så tror inte det I morgon är det freeeeeeedag, underbart. Nu ska jag plugga engelska en kortis och sen bara ta det lugnt, kanske plugga något annat ämne om jag ids //TOVE



freeeeeedag snart!

Hejhej, är sen till idrotten men det får kvitta, skriver ut lite fakta om Skiftnyckeln till Teknik redovisningen i dag, inte riktigt tagg på att redovisa men men thats life bro.


Småettan- 9an

Har ingen bild på mig när jag gick i ettan eller i 4an det kommer upp när jag hittar katalogen!

Småettan

2an

3an

5an

6an

7an

8an

9an



Hur är det?

Hejsan alla läsare hur har ni det? själv har jag det bra och är på glatt humör efter en underbar dag med bästa vännen http://likemyself.bloggplatsen.se vi har pluggat, ätit mellanmål, handlat choklad i matglädjen för att vi skulle göra löv choklad, snackade/ flummade och skrattade hela tiden.. kunde inte vara tysta eller utan ett ända skratt under 4 timmar och sen spelade vi kort och sen vid 8 tiden drog hon hem så då var jag ute med grannarna en stund, har även duschat/ ätit varma mackor och kollat lite på efterlyst. Har tanken på att dra mig till sängen nu så godnatt.
// Alexandra


hey yo

Just fixat klart mig. Inte sovit så mycket i natt, jag är väldigt trött och lite smått less men snart är det fredag! I går bakade jag och mamma kanelbullar, haha kladdiga degar är inte hennes grej. Bullarna blev varjefall jätte goa.
Ska skriva klart min krönika nu och skriva stödord inför TK-redovisningen i dag. I kväll blir min första träning på två veckor, fan vad skönt!


Helgens outfit


Don't be afraid to fail

I morgon börjar man 9:20, chill!! Det finns en hake, vi börjar dagen på bergnäset och jag är aldrig i dom områdena så det ska bli minst sagt spännande att hitta vägen dit. Vi har inga vanliga lektioner utan ska bara orientera.. tror det var 20 stycken kontroller herreguuuud..hoppas en björn äter upp mig. Fan vad skönt att SO-provet och SV-talet flyttades fram till nästa vecka * andas ut*, vill hinna leva lite också förutom att plugga ;) Godnatt! // TOVE

Godnatt

Hejsan alla läsare En underbar kväll med familjen, Jim/ Hanna och Hannas mamma + pappa. Vi åt en underbar middag och efterrätt. Iallafall nu tänkte jag sova för det är skola imorgon och det gäller att orka med + att orka plugga sen när man kommer hem. Hörs imorgon.

En söndag

Hejsan alla läsare, vad gör alla en söndag? själv så har jag precis duschat, klätt på mig och nu ska jag städa rummet innan brorssan och Hanna (flickvän) kommer. Senare blir det väl att plugga lite till Svenska provet och sen skriva på No inlämmningen. Såhär ser min söndag ut. // Alexandra

eheheh niiis bre

Ska bara sätta lite mascara och packa snabbt sen tar jag bussen till gammelstad för att kolla och spela innebandy, håll tummarna! Sen drar jag ut med Lovisa och Shirin. Ha en bra lörda' :)

RSS 2.0