Changes - Gentleman, så skön

Hej haft en bra skoldag eller jag kan hålla med om att det inte var en underbar känsla att mina gympa-skor blev genomblöta när vi orienterade på idrotten, men annars så! Skulle egentligen haft TK-redovisning i dag men det blev inget av det, tack gode gud, vi hade en söt vikarie! Plus att vi övertalade våran franska lärare att flytta vårat prov en vecka fram, good shit!I dag grät jag haha, vi hade även vikare på SO-lektionen, i slutet sa hon " Och när mina elever jobbat bra, så brukar jag sjunga en sång, jag har sjungt på TV förut. "-pinsamt läge...Hon kommer sjunga värsta seriösa låten..Men så började hon sjunga KALLE ANKA?!?!? Haha, ni vet när mössen och fåglarna hjälper Askungen att sy en klänning till hon inför balen, det lät exakt likadant, dagens höjdpunk! Sitter varjefall just nu och målar naglarna, gode gött med fredag i mörgen, brorsan och pappa far till Finland med Gustavs ( bror ) fotbollslag så jag och mamma blir själva hela helgen, får se vad vi hittar på! I morgon blir det varjefall att fara in till stan med mamma, plugg. Lördag-innebandy i gammelstad? Tror jag det var varjefall! Vet dock inte om jag ska spela, är nog lite för bra för att spela!

Hemma nu

Hejsan alla läsare, kommit hem från en bra dag i skolan.. Hade 2 lektioner som gick bort pga gymnasiemässor och annat + syo kom
Ska städa och efter städningen blir det att baka en go kladdkaka.


Snart heelg!

Ska just plugga inför TK-redovisningen medans jag bakar en fet kladdis, muums

soeeeet




lite om helgen

Hejsan alla läsare
Vad gör alla, själv sitter jag här vid datan med musik i lurarna, bloggar, facebook, msn och kollar på andras bloggar.
Har nyss ätit så ska snart plugga lite på Svenska provet som vi har nästa vecka och Engelska redovisningen jag har för Camilla.
Ska jag berätta lite om min helg?
Fredag: Jag fyllde 15 år. Skolan där vi åkte med klassen och spelade beachvolleyboll efter det åkte jag och min kompis Karin till ica maxi för att handla inför kalaset som jag och Karin skulle ha tillsammans för att jag fyllde år och hon hade fyllt år så vi hade det tillsammans. När vi hade handlat klart åkte vi hem och gjorde maten, fixade allt och till slut fixade vi oss själva. Kvart över 5 var det födelsedagsfest för Evelina, Jennie och Helena med Karin där vi öppnade presenterna (2 presenter var) jag fick: Iphone skal och ett smyckesträ, Karin fick: Kofta och iphoneskal. På morgonen fick jag 2500 kr, body lotion, armtränings sak, mascara, trosor, presentkort på kungsmässan (shop center) sen åt vi tacos, spelade galenskap, snackade, åt jordgubbar med smält choklad, en hel del underhållning, åt godis, myste på altan och kollade upp på alla stjärnor för att leta efter vintergatan som vår lärare berättade om.. sen så var alla mätta (förutom jag)= jag proppar inte i mig så mycket som vissa andra, nä skoja men aa! iallafall sen var kvällen över då jag städade/ la in alla bilder och tackade alla gratulationer som tog minst 20 minuter.
Lördag: Åkte med syrran och Johanna till Göteborg för att kolla på Kopparberg- Hammarby 6-0!.. grymt sen var det släktkalas då jag fick 600 kr, 300kr i presentkort till.
Söndag: Åkte med Johanna till Göteborg för att kolla Gais match där vi även blev intervjuade som kommer upp på gais hemsida någon dag, vi failade totalt på första fråga för vi förstod inte frågan så vi ba: Roligt, bra! hahah :) 
Gais matchen gick inte så bra, men ändå en bra match.. dem mötte Helsingborg som vann allting och segern.. men gais ligger iallafall 2-3 i serien grymt! :) 

Tjatjaa Tove häeer

Nu sitter jag här jävlart i samma smörja igen, hehehhiihoohaha inte roligt. Inlämning av Teknik i morgon, ååh vad jobbigt att motivera och fördjupa sig i varenda liten ful uppgift. Plugga är inte kul? Visste ni det?? Faaan. Men det blir bättre.

fula <3

You shoot me down, but I won't fall, I am titaniuuuum

Heej, klockan är 3 på natten och samvetet börjar dala, haha nee.. men jag är sjukt trött Jag kommer plugga och halvsova resten av natten och drunkna i Teknik, kooom igeen. Jag saknar Jennifer, Alexandra & Selma as mycket! Önskar att Jennifer & Alexandra bodde här, har inte hört av Selma på länge. Måste träffa hon, fattar nada. Vad ska man välja för gymnasie? Troligtvis Samhällsprogrammet eftersom det är en väldigt bred linje och det finns nog ingen lika kluven som jag. Natur blir det INTE kan jag säga, jag skulle aldrig orka, eller jo men gud jag vill hinna leva också. Morgondagen består av SO & Teknik plugg! Yeaaaaaaaaaaaah tagg....! Ska sova en tjuge min. eller något sådant sen plugga vidare, seee you.


HELG

Så otroligt skönt med helg! Vaknade kring 12:00 och just nu blire TK-plugg!



David Guetta feat. Sia - Titanium

Fruktsallad för ca 4 personer!

2 st. bananer

1 mango

1 ananas

2 st. kiwifrukter

en halv honungsmelon

En sak som jag tycker är gott i fruktsallad är om man sätter nötter i
& när jag ska mindska sockerintaget så äter jag fruktsallad med keso ist
för glass, grädde etc. 






Ok Go - Don't ask me

Pluggar Teknik nu, den här dagen känns som en evighet! I dag har jag varit i skolan, sett på Snobben, ätit mango, käkat och pluggat matte. Är JÄTTE sugen på något gott typ en ben and jerry eller kladdkaka ååh.. men jag ska vara stark nog och göra en fruktsallad ist med tanke på att jag ska springa en mil i morgon, känns.. bra :-)

true!

PLUGGA



3 datalektioner

Hejsan alla läsare
Sitter och pluggar på ENG.. har redovisning för Camilla (fröken) imorgon om att se på TV förstör familje livet.
Iallafall idag i skolan hade vi 3 datalektioner igen, först börja det med att vi hade sovmorgon till halv 9 och sen skulle vi in på glogster.com och fixa någon header/ bakgrund + skapa konto.
Sen hade vi 35 minuters rast då vi gick till uppehållsrummet och chillade i soffan med datan och tog massa kort, iallafall jag och min töntiga kompis http://thekarinmelander.bloggplatsen.se. Andra datalektionen var vi inne på datan och sökte en del om källkritik och massa annat.. lunch: Hedvigsoppa! inte gott, smakade vatten och potatis typ sen 45 minuters rast och sen sista datalektionen var att vi skulle gå in på en sida som hette slojda.nu och sen skulle man spela in musik och redigera. 

Changes - Gentleman

Tjenäärä så här har min mindre märkvärdiga dag sett ut

1. Skola från 8:50-15:30
2. TV - PN ( Powernap hehe )
3. Middag
4. Pluggat ENG
5. Farit till min morbror Ulf, hans tjej Helene fyller år i dag så grattis till henne! Där träffade jag även Mormor Monica och Kusinen Ellen som kommit hem från Turkiet ( Side ) i söndags, jag hade då inte tackat nej till en resa just nu! : )
6. ENG plugg
7. TV
8. ENG plugg
9. TV
10. Fikat

Juust nu ska jag plugga lite SV, kolla fb, plugga lite SO och sova!
Ett mirakel hände förra veckan!!!  Men jag tog mig inte nog med tid för att lyckas och gjorde en sak jag aldrig brukar som just nu känns piss..

Men I dag.. när jag satt på lunchen i ett av grupprummen och tänkte " Fan jag ska alltid göra allt i sista sekunden, ååh.." eftersom TK-inlämningen egentligen skulle vara inne på Torsdag, jag har inte gjort  n å g o t och det är verkligen ett jätte stort ree-search jobb! I dag hände ett annat mirakel haha, det här räddade mitt liv typ! Vi ska lämna in TK:n nästa ONSDAG, ååh.. YES! Låter som ingen big deal men FAN VAD SKÖNT!

Studiedag

Hejsan alla läsare
Studiedag för min del, vilket betyder att jag är ledig och ska dra till Kungsbacka och ta en fika/ en lunch med http://summerhelena.bloggplatsen.se och evelina, efterråt ska vi antagligen dra hem till någon och chilla hos.
Just nu ligger jag i min säng och ska dra mig upp från sängen för att äta frukost, fixa mig, hinner kanske städa lite och sen dra mig upp till tåget för att åka in till Kungsbacka.
Såhär är min skolvecka:
Igår: 3 datalektioner som var 1h-30 minuter långa
Idag: Studiedag
Onsdag: Datalektioner igen
Torsdag: 3 vanliga lektioner
Fredag: Beachvolleyboll med klassen och min födelsedag.. chill skolvecka= kan inte bli bättre

//Alexandra

No apologies

Hejhej, själv sitter jag och trycker i mitt mindre gott kaffe och pluggar lite granna.. högen med måsten känns rätt stor! SO-Prov i morgon och TK-uppsats-inlämning på torsdag, känns som att jag aldrig kommer att bli klar! Men man måste. Inte så mycket mer att säga, allt känns ganska tungt nu och det känns som att helgen ligger mil ifrån, helgen kommer bli himmelsk, en dröm. Har fan aldrig längtat lika mycket till helgen!


Outfit


Söndag

Hejsan alla läsare
Det är söndag idag vilket betyder att jag har chillat, duschat, segat, kollat en hel del på datan.
Iallafall nu har det kommit upp en ny header på bloggen och vad tycks? ska snart äta.
Om ni kollar in på http://alexandrassommar.blogg.se finns det mera uppdateringar att kolla på



http://alexandrassommar.blogg.se

Ta dig upp

Hejhej  som ni ser så har vi börjat om på bloggen. I dag har inte hänt så mycket! Vaknade kl 7 på soffan när min hurtiga pappa for och spelade hockey. Gick upp vid 10 och käkade frukost, somnade igen. Lunch. Matchdags, sista matchen för säsongen! Vi krigade bra och vann över Gällivare med 4-0, så jäkla skönt! Efter matchen blev det lite fika, fick även träffa två som gick i min fotbollskonfirmationsgrupp, Gustav och Jeppe! Sen tog jag och pappa "Skruttibangbang" ( våran kära bil ) hem, jag körde lite fys, duschade och efter det kom Morfar och käkade fläskfillé med oss. Krister, min kompis pappa och även fotbollstränare tillsammans med min pappa för vårat lag fyller år i dag ( grattis! ) så lite senare for vi och fikade och umgicks med familjen Boman. Jag och mamma cyklade hem typ 23 och sedan dess har jag bara tagit det lugnt. Ska plugga lite SO nu..haha och sen försöka sova, godnatt



Börjar om på nytt

Hejsan alla läsare
Vi tänkte köra om på nytt, vi bloggade typ aldrig.. kändes som 2 ggr om året men iallafall vi ska börja blogga så det kommer bli kul/ intressant och bra för er som läser bloggen.
Iallafall kan inte ni komentera vad ni tycker vi ska blogga om? det tar 1 minut, snälla ge oss någon komentar? :D
// Alexandra

RSS 2.0